Et ürünlerinde farklı hayvan türlerine ait etlerin belirlenme yöntemleri / Esra Selin Davarcıoğlu.
Saved in:
| Main Author: | Davarcıoğlu, Esra Selin |
|---|---|
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Ankara :
Akademisyen Kitabevi,
2018.
|
| Subjects: |
Similar Items
-
Uluslararası Zeytinyağı Teknolojisi ve Yan Ürünleri Değerlendirilmesi Semineri (ön rapor), 20-24 Ekim 1986, İzmir.
Published: (1986) -
Gıda teknolojisi /
by: Bilişli, Arsan.
Published: (2015) -
Süt teknolojisi : (sütün bileşimi ve işlenmesi) /
Published: (2014) -
Ankara dolayları sütlerinden beyaz peynir imalatı tekniğinin ıslahı üzerinde araştırmalar /
Published: (1974) -
Süt ve süt ürünlerinin değerlendirilmesi /
Published: (2012)
