Isı pompalı kurutucu kullanılarak üretilen kivi meyvesi ürününün kalite özelliklerinin ve raf ömrünün belirlenmesi : proje sonuç raporu /
Saved in:
Other Authors: | Göksel, Zekiye, Erdoğan, Sevinç Seçil, Tunçkal, Cüneyt, Atak, Arif, Kahraman, Kemal Abdurrahim, Pezikoğlu, Filiz, Yemenicioğlu, Ahmet |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
2020.
|
Series: |
Bilimsel Araştırmalar ve İncelemeler ;
yayın no:390. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Entegre proje kivi yetiştiriciliğinin geliştirilmesi : Alt proje Hayward kivi (Actinidia deliciosa) çeşidinde cppu ve 1-mcp uygulamalarının muhafaza sürecindeki meyve kalitesine etkilerinin belirlenmesi proje sonuç raporu /
Published: (2016) -
Kivi ıslahı-2 : sürekli proje sonuç raporu 2016-2020 /
Published: (2020) -
Antepfıstıklarında farklı tuzlama ve kavurma işlemlerinin kalite ve raf ömrü üzerine etkileri (sonuç raporu) /
Published: (2003) -
Kivi ıslahı-1 : proje ara sonuç raporu /
Published: (2015) -
Kivide (Actinidia deliciosa var. Hayward) meyve gelişimi, olgunlaşma ve depolama koşulları üzerinde araştırmalar /
Published: (1999)