Gıda kalite kontrolünün esasları ve gıda güvenliği yönetim sistemleri /
Saved in:
Main Author: | Başoğlu, Fikri. 1950- |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa :
DORA Yayınları,
2016.
|
Edition: | 3. bsk. |
Subjects: |
Similar Items
-
Gıda analizleri /
by: Hecer, Canan. 1965-
Published: (2015) -
Temel gıda analizleri /
by: Uylaşer, Vildan
Published: (2016) -
Antalya Turunçgiller Araştırma İstasyonu, Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü ve Türkiye konserve fabrikalarında değerlendirilen ürünlerin kalite kontrolü /
Published: (1984) - Gıda-yem kalite kontrol analizleri fiyat tarifesi.
-
Tüketicilerin işlenmiş gıda ürünlerinde kalite tercihleri, sağlık riskine karşı tutumları ve besin bileşimi konusunda bilgi düzeyleri (Adana örneği) /
by: Dölekoğlu, Celile Özçiçek. 1971-
Published: (2003)