Doğu Anadolu, Trakya ve İç Anadolu bölgelerinde üretilen kaşar peynirinin kimyasal bileşimleri üzerinde karşılaştırmalı araştırma /
Saved in:
Main Author: | Hamzaçebi, Yakup. |
---|---|
Other Authors: | Anter, Cumhuriyet |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
[Ankara] :
[yay.y.],
1977.
|
Edition: | Ayrı basım |
Subjects: |
Similar Items
-
Kaşar peynirinin yapılışı ve terkibi üzerinde araştırmalar.
by: İzmen, Ekrem Rüştü.
Published: (1937) -
Süt hormonlarının süt ifrazı üzerine tesiri /
by: Erkol, Macit
Published: (1943) -
Gıda kimyası /
by: Tayar, Mustafa.
Published: (2021) -
Analitik kimya /
by: Tural, Hüseyin 1940-
Published: (2017) -
Mihaliç peynirlerinin yapılışları, terkipleri üzerinde araştırmalarla bunların diğer peynir nevileri ile kıyaslanmaları /
by: Yöney, Zühtü. 1920-
Published: (1955)