Değişik ön işlemler uygulanan bazı üzüm çeşitlerinin dondurulmaya uygunluğu ve depolama süresinde meydana gelen değişmeler üzerinde bir araştırma-IV (Siyah çeşitler) sonuç raporu \
Saved in:
Main Author: | Ergun, Canan. |
---|---|
Corporate Authors: | Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
1994.
|
Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enst. Yalova Bilimsel Araştırma ve İncelemeler Yayın No:
35 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Değişik ön işlemler uygulanan bazı üzüm çeşitlerinin dondurulmaya uygunluğu ve depolama süresinde meydana gelen değişmeler üzerine bir araştırma : ara sonuç raporu III /
by: Ergun, Canan.
Published: (1992) -
Değişik ön işlemler uygulanan bazı üzüm çeşitlerini dondurulmaya uygunluğu ve depolama sırasında meydana gelen değişmeler üzerinde bir araştırma : Bağcılık Araştırmaları Projesi : ara sonuç raporu /
by: Ergun, Canan. 1952-
Published: (1990) -
Değişik işleme şekillerinin konserve ve dondurulmuş dometesin kalitesine etkileri ve depolama süresince oluşan değişimlerin araştırılması-1(shasta-rio füego) \
by: Ergun, Canan.
Published: (1994) -
Değişik Ön İşlemler Uygulanan Bazı Üzüm Çeitlerinin Dondurulması ve Depolama Sırasında Meydana Geken Değişmeler Üzerinde Araştırma
by: Ergun, Canan.
Published: (1990) -
Bazı biber çeşitlerinin dondurulmaya uygunluğu ile depolama sırasında meydana gelen değişmeler üzerine bir araştırma : sonuç raporu /
by: Ergun, Canan. 1952-
Published: (1992)