Türkiyede yetiştirilen bazı önemli ekmeklik buğdaylarda randımanın unun kimyasal bileşimine ve ekmeğin kalitesine etkisi /
Saved in:
Main Author: | Seçkin, Refet |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi,
1975.
|
Series: |
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayınları ;
569. bilimsel araştırma ve incelemeler:332. |
Subjects: |
Similar Items
- Hububat kalite ve teknolojisi.
-
Çeşit kataloğu 2020 (ekmeklik makarnalık buğday).
Published: (2020) -
Una katılacak bazı maddelerin ekmek kalitesine etkileri /
by: Şeker, Bülent.
Published: (1978) -
Palamut balığının (sarda sarda) kimyasal terkibi üzerinde araştırmalar.
by: Tolgay, Zeki.
Published: (1965) -
Ekmeklik buğday (Triticum aestivum var. aestivum L.) çeşitlerinde azotun verim ve verim öğelerine etkisi /
by: Özseven, İzzet. 1965-
Published: (1995)