Türkiye'de ette, et müstahzaratında bilhassa pastırmada hastalık amillerinin mevcudiyetile, dayanma müddetleri üzerinde araştırmalar.
Saved in:
Main Author: | Berkmen, Latif. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Yüksek Ziraat Enstitüsü,
1989.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Türkiyede Et ve Pastırmada Hastalıklar ve Dayanma Müddetleri
by: Berkmen, Latif.
Published: (1939) -
Hayvansal ürünlerde antibiyotik ve antibiyotik benzeri madde kalıntılarının araştırılması /
Published: (1994) - Soğuk uygulamada beyaz mantarlarla yalıtım şekli.
-
Yumurtaların değişik yöntemlerle muhafazası üzerine araştırmalar /
by: Tan, Enver.
Published: (1985) - Kurban etlerinin ve yan ürünlerinin işlenerek değerlendirilmesi.