Kolalı içeceklerin kafein, fosforik asit ve diğer bileşim unsurlarının miktarlarının tesbiti /
Saved in:
Other Authors: | Bilgin, Şeref (sor.) |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1984.
|
Series: |
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ;
genel yayın no:116. özel yayın no:7. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Kolalı içeceklerin kafein, fosforik asit ve diğer bileşim unsurlarının miktarlarının tesbiti /
Published: (1984) -
Zeytinyağlarının bileşim özellikleri /
Published: (1985) -
Ankara şaraplarında asit durumu ve malolaktik fermantasyon yapan bakteriler üzerinde araştırmalar /
by: Fidan, Işıl. 1938-
Published: (1970) -
Sirke teknolojisi ve teknikte laktik asit fermentasyonları /
by: Türker, İsmet.
Published: (1963) -
Seyreltik hcl asit deposu /
Published: (2000)