Bazı deniz ürünlerinde meydana gelen bozulmaların kimyasal olarak incelenmesi üzerine araştırmalar /
Saved in:
Main Author: | Erüstün, Gençay. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
[Çanakkale] :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Çanakkale İl Müdürlüğü, Çanakkale İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü,
1989.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Çanakkale konserve fabrikalarında imal edilen bezelye konservelerinde görülen dolgu suyu bulanıklığı ve dip tortusu üzerinde araştırmalar /
by: Erüstün, Gençay. 1940-
Published: (1978) -
Sütün biyo kimyasal yapı ve özellikleri mikrobiyolojisi ile besleme açısından önemi /
by: Koç, Fethullah.
Published: (1982) -
Bezelyelerin sun'i olarak kurutulmasında ön haşlanmanın kurutulmuş bezelye kalitesine etkisi /
by: Çalışkan, Salih.
Published: (1985) -
Bursa bölgesinde gıda sanayiinde üretilen domates salçalarında lycopene - carotene miktarında değişik üretim periyotlarında ve muhafaza sırasında meydana gelen değişmeler ve metalik kontaminasyonun saptanması üzerine araştırmalar /
by: Kilislioğlu, Turhan.
Published: (1986) -
Antepfıstığı entegre işleme tekniğinin geliştirilmesi /
Published: (2013)