Bazı sebze çeşitlerinin derin dondurmaya elverişliliği üzerine araştırmalar /
Saved in:
Main Author: | Çevik, İbrahim. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Çanakkale :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Çanakkale İl Müdürlüğü, Çanakkale İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü,
1989.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Bazı patates çeşitlerinin derin dondurmaya elverişliliği üzerine araştırmalar /
by: Bilişli, Arsan.
Published: (1994) -
Dondurma teknolojisi /
Published: (2007) -
Sebze konserveleri : turşu ve salamuracılık /
by: Kılınç, Ahmet.
Published: (2003) -
Bazı meyvelerden çeşitli tipte şarap üretimi üzerine araştırmalar /
by: Güven, Selma.
Published: (1994) -
Bazı deniz ürünlerinde meydana gelen bozulmaların kimyasal olarak incelenmesi üzerine araştırmalar /
by: Erüstün, Gençay.
Published: (1989)