Gıda kalitesi ve güvenlik sistemleri : Gıda hijyeni ve Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktası (HACCP) sistemi için eğitim el kitabı.
Saved in:
Format: | eKitap |
---|---|
Language: | Turkish |
Published: |
Roma :
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), Gıda Kalitesi ve Standartlar Servisi, Gıda ve Beslenme Bölümü,
1998.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Güvenli gıda üretimi teknikleri ve HACCP sisteminin önemi : seminer.
Published: (2002) -
Gıda kalite kontrolünün esasları ve gıda güvenliği yönetim sistemleri /
by: Başoğlu, Fikri. 1950-
Published: (2016) -
Gıda/besin teknolojisi /
by: Ünüvar, Şerife 1958-
Published: (2007) -
Avrupa Birliği gıda güvenliği politikası ve üyelik sürecinde Türkiye'ye yansımaları /
by: Güder, Gökhan.
Published: (2006) -
Süt, süt kalitesi ve mastitis /
by: Yavuz, Tahir S.
Published: (2020)