Kalite etkeni olarak polifenollerin Orta Anadolu beyaz şaraplarındaki durumu üzerinde araştırmalar V-089-2-170.
Saved in:
Main Author: | Güven, Selma. 1942- |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Çanakkale :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırma Genel Müdürlüğü, Çanakkale Zirai Araştırma İstasyonu,
1978.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Sürekli işler presler (kontinu pres) ile hidrolik preslerden veya horizental üretilen beyaz şarapların kimyevi bileşimleri ve degüstatif özelliklerinin mukayesesi üzerine bir araştırma.
by: Gürkan, Tezcan.
Published: (1983) -
Beyaz sinek ve mücadelesi.
Published: (1982) -
Türkiye'de beyaz et üretiminin tarihçesi /
by: Şengör, Erol.
Published: (2015) -
Çukurova koşullarında bazı pamuk çeşitlerinde değişik aralıklarla yapılan sulamaların beyaz sinek (Bemisia tabaci Genn.) popülasyonu üzerindeki etkileri /
by: Kanber, Rıza.
Published: (1981) -
Antalya Turunçgiller Araştırma İstasyonu, Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü ve Türkiye konserve fabrikalarında değerlendirilen ürünlerin kalite kontrolü /
by: Uçucu, Nur.
Published: (1984)