Kalite etkeni olarak polifenollerin Orta Anadolu beyaz şaraplarındaki durumu üzerinde araştırmalar V-089-2-170.
Saved in:
Main Author: | Güven, Selma. 1942- |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Çanakkale :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırma Genel Müdürlüğü,
1978.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Çanakkale İlinde bazı mandıralarda üretilen farklı sıcaklık derecelerinde olgunlaştırılan beyaz peynirlerin özellikleri üzerine araştırmalar /
by: İdikut, Halise.
Published: (1989) -
İzmir yöresi şaraplarının bazı nitelikler yönünden araştırılması /
by: Uçucu, Nur.
Published: (1984) -
Bazı antepfıstığı meyvelerinde vitamin E, omega-3 yağ asitleri ve fitosterol kapsamlarının belirlenmesi : proje no: TAGEM/GY/0311/06/089 /
Published: (2007) -
Antalya Turunçgiller Araştırma İstasyonu, Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü ve Türkiye konserve fabrikalarında değerlendirilen ürünlerin kalite kontrolü /
Published: (1984) - Gıda-yem kalite kontrol analizleri fiyat tarifesi.