İzmir ili değirmenlerinden elde edilen unların bazı niteliklerinin tesbiti üzerine çalışmalar /
Saved in:
| Main Author: | Ünal, Renan. |
|---|---|
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
[İzmir] :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, İzmir İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü,
1989.
|
| Series: |
İzmir İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü ;
yayın no:42. |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Bazı önemli tane baklagil çeşitlerine ön pişirme tekniğinin uygulanabilirliği üzerine araştırmalar /
by: Ünal, Renan.
Published: (1989) -
Una katılacak bazı maddelerin ekmek kalitesine etkileri /
by: Şeker, Bülent.
Published: (1978) -
Buğday, un ve ekmek analiz metotları : yardımcı ders kitabı /
by: Uluöz, Mustafa.
Published: (1965) -
Buğday, un ve ekmek analiz metotları : yardımcı ders kitabı /
by: Uluöz, Mustafa.
Published: (1965) -
1966-1967 kampanyasında elde edilen Türk zeytinyağlarının analitik karakterleri /
Published: (1969)
