İzmir ili değirmenlerinden elde edilen unların bazı niteliklerinin tesbiti üzerine çalışmalar /
Saved in:
Main Author: | Ünal, Renan. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
[İzmir] :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, İzmir İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü,
1989.
|
Series: |
İzmir İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü ;
yayın no:42. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Bazı önemli tane baklagil çeşitlerine ön pişirme tekniğinin uygulanabilirliği üzerine araştırmalar /
by: Ünal, Renan.
Published: (1989) -
Una katılacak bazı maddelerin ekmek kalitesine etkileri /
by: Şeker, Bülent.
Published: (1978) -
Meyve suları ve nektarlarda kalite özelliklerinin tesbiti üzerine araştırmalar /
by: Özkök, Zerrin.
Published: (1987) -
İzmir yöresi şaraplarının bazı nitelikler yönünden araştırılması /
by: Uçucu, Nur.
Published: (1984) -
Antalya Turunçgiller Araştırma İstasyonu, Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü ve Türkiye konserve fabrikalarında değerlendirilen ürünlerin kalite kontrolü /
Published: (1984)