Bazı antepfıstığı meyvelerinde vitamin E, omega-3 yağ asitleri ve fitosterol kapsamlarının belirlenmesi : proje no: TAGEM/GY/0311/06/089 /
Saved in:
Other Authors: | Kalkancı, Nilgün Doğruer 1964-, Bayram, Mustafa 1972-, Aydın, Yusuf 1964-, Karadağ, Serpil |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Gaziantep :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Antepfıstığı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
2007.
|
Series: |
Antepfıstığı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ;
yayın no:34. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Antalya Turunçgiller Araştırma İstasyonu, Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü ve Türkiye konserve fabrikalarında değerlendirilen ürünlerin kalite kontrolü /
Published: (1984) -
Antepfıstığı yetiştiriciliği /
Published: (2012) -
Yüksek öğütme dereceli undan yapılan tekekmeğin tağdiye ve bilhassa Türkiyede halkın anti beriberi B1 vitamin ihtiyacını temin bakımından ehemmiyeti /
by: Gerngross, Otto. 1882-1966
Published: (1941) -
Dünyada ve Türkiye'de antepfıstığı yetiştiriciliği ve problemleri.
by: Ayfer, Mahmut.
Published: (1964) -
Antepfıstığı : seminer notları.
Published: (1983)