Fermantasyon teknolojisi analiz metodları /
Saved in:
Main Author: | Yazıcıoğlu, Turgut. |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi,
1962.
|
Series: |
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayınları ;
196. ders kitabı:65. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Ankara şaraplarında asit durumu ve malolaktik fermantasyon yapan bakteriler üzerinde araştırmalar /
by: Fidan, Işıl. 1938-
Published: (1970) -
Ziraat Meslek Lisesi için gıda bilimi ve fermantasyon teknolojisi 1 /
by: Hoşluer, Hüseyin
Published: (1990) -
Antalya Turunçgiller Araştırma İstasyonu, Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü ve Türkiye konserve fabrikalarında değerlendirilen ürünlerin kalite kontrolü /
Published: (1984) -
Süt ve mamülleri analiz yöntemleri : (duygusal, fiziksel ve kimyasal analizler) /
by: Metin, Mustafa. 1940-
Published: (2012) -
Süt ve mamülleri analiz yöntemleri.
Published: (1990)