İzmir ve yöresinde üretilen tereyağlarında kayıplar ve randıman üzerinde araştırma /
Saved in:
Main Author: | Güventürk, Ufuk. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, İzmir İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü ,
1986.
|
Series: |
İzmir İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü
genel yayın no:133. özel yayın no:17. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Türkiye'de üretilen damıtık alkollü içkilerde bulunan methanol, furfurol ve aseton üzerine bir araştırma /
by: Durgun, Engül.
Published: (1981) -
Sütün biyo kimyasal yapı ve özellikleri mikrobiyolojisi ile besleme açısından önemi /
by: Koç, Fethullah.
Published: (1982) -
Antepfıstığı entegre işleme tekniğinin geliştirilmesi /
Published: (2013) -
Sahte bala karşı Alo Gıda 174 /
by: Korkmaz, Ali.
Published: (2016) -
Malterie brasserie hyromels /
by: Boullanger, Eugene
Published: (1921)