Doğranarak doldurulmuş domateslerin işlenmesi ve depolanması sırasında meydana gelen, renk ve diğer özelliklerinin değişimlerinin tesbiti üzerinde araştırmalar /
Saved in:
Main Author: | Gümüş, Yalçın. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa :
Gıda Teknoloji Araştırma Enstitüsü,
1993.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Doğranarak dondurulmuş domateslerin işlenmesi ve depolanması sırasında meydana gelen, renk ve diğer özelliklerinin değişimlerinin tespiti üzerinde araştırmalar /
by: Gümüş, Yalçın. 1953-
Published: (1994) - Tarım ilaçlarının güvenli bir şekilde depolanması= Guidelines for safe warehousing of pesticides/
-
Bazı yerli ve yabancı enginar çeşitlerinin konserveye uygunluk durumları üzerinde bir araştırma : açıkta sebze yetiştiriciliği araştırma projesi sonuç raporu /
Published: (1987) -
Bazı domates çeşitlerinin hasat sonrası fizyolojisi üzerinde araştırmalar II. Tobol-riogrande : açıkta sebze yetiştiriciliği araştırma projesi /
by: Kaynaş, Kenan.
Published: (1990) -
Sofralık zeytinlerin kısa sürede tatlandırılmaları üzerine bir araştırma : sonuç raporu /
Published: (2000)