Değişik işleme şekillerinin konserve ve dondurulmuş dometesin kalitesine etkileri ve depolama süresince oluşan değişimlerin araştırılması-1(shasta-rio füego) \
Saved in:
Main Author: | Ergun, Canan. |
---|---|
Corporate Author: | Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü |
Other Authors: | Sürmeli, Nurten. |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
1994.
|
Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enst.Bilimsel Araştırma ve İnceleme Yayın No:
33 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Değişik işleme çeşitlerinin konserve ve dondurulmuş domatesin kalitesine etkileri ve depolama süresince oluşan değişimlerin araştırılması-II (Shasta-Rio Füego) sonuç raporu /
by: Ergun, Canan.
Published: (1994) -
Değişik işleme çeşitlerinin konserve ve dondurulmuş domatesin kalitesine etkileri ve depolama süresince oluşan değişimlerin araştırılması-II (Shasta-Rio Füego) sonuç raporu /
by: Ergun, Canan.
Published: (1994) -
Değişik İşleme Şekillerinin Konserve ve Dondurulmuş Domatesin Kalitesine Etkileri ve Depolama Süresince Oluşan Değişimlerin Araştırılması
by: Ergun, Canan.
Published: (1993) -
Değişik işleme şekillerinin konserve ve dondurulmuş domatesin kalitesine etkileri ve depolama süresince oluşan değişimlerin araştırılması-1 (Rio Grande - H-2274) sonuç raporu /
by: Ergun, Canan.
Published: (1993) -
Değişik ön işlemler uygulanan bazı üzüm çeşitlerinin dondurulmaya uygunluğu ve depolama süresinde meydana gelen değişmeler üzerinde bir araştırma-IV (Siyah çeşitler) sonuç raporu \
by: Ergun, Canan.
Published: (1994)