Meyve suyu üretiminde durultma yardımcı maddesi olarak kullanılan bentonit'in meyve suyunun özelliklerine olan etkisi üzerinde araştırmalar TAGEM-GY-01-M-8 \
Saved in:
Main Author: | Gümüş, Yalçın. |
---|---|
Corporate Author: | Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü |
Other Authors: | Tan, Enver., Tunç, Bahri. |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa :
Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü,
1995.
|
Series: |
Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü Genel Yayın No:34 Özel Yayın No:A-52
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Japonya meyve suyu dış pazar araştırması /
Published: (2008) -
Türkiye'de meyve suyu sanayii.
by: Uras, Nuran.
Published: (1981) -
Meyve suları ve nektarlarda kalite özelliklerinin tesbiti üzerine araştırmalar /
by: Özkök, Zerrin.
Published: (1987) -
Meyve suyu üretim teknolojisi.
by: Cemeroğlu, Bekir.
Published: (1982) -
Meyve ve sebze işleme teknolojisi - Cilt 2 - Meyve suyu üretim teknolojisi \
by: Cemeroğlu, Bekir.
Published: (2001)