Yağı azaltılmış beyaz peynir üretiminde egzopolisakkarit üreten starter kültür kullanımının peynir özelliklerine etkileri: 1 kimyasal özelliklere ve randımana etkileri
Saved in:
Format: | Makale |
---|---|
Language: | Turkish |
Published: |
Hasad Gıda
Kasım-Aralık 2006
|
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Kahvaltı sofrasındaki beyaz zehir peynir
Published: (2010) -
Fenilalanin içeriği azaltılmış peynir benzeri özel beslenme amaçlı diyet bir ürünün geliştirilmesi
Published: (2010) -
Peynir üretiminde kullanılacak çiğ süt kalitesi
Published: (2006) -
Düşük Yağlı Tulum Peyniri Üretiminde Ekzopolisakkarit Üreten Kültür Kullanımının Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri
by: Oluk, Celile Aylin.
Published: (2013) -
Kaliteli beyaz peynir üretiminde peynir altı suyuna geçen maddelerin azaltılması için sütlerde uygun asitlik derecelerinin tesbiti üzerine araştırmalar /
Published: (1994)