Meyve kurutma usul ve apareyleri /
Saved in:
Main Author: | Elgin, İsmet. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım Bakanlığı, Neşriyat Müdürlüğü,
1950.
|
Series: |
Neşriyat Müdürlüğü ;
sayı:669. |
Subjects: |
Similar Items
-
Meyvelerin kurutmaya hazırlanması : elma, armut, incir, ceviz, vişne, kiraz ve hurmanın kurutulması /
by: Elgin, İsmet.
Published: (1950) -
Güneşte meyve-sebze kurutma sisteminin geliştirilmesi /
by: Çalışkan, Salih.
Published: (1985) -
Bazı yenilebilir mantar türlerinde farklı önişlem ve kurutma yöntemlerinin kalite özellikleri ve besin öğeleri üzerine etkileri : proje sonuç raporu /
by: Öztürk, Aysun. 1980-
Published: (2010) -
Feijoa'nın (Acca sellowiana) fiziksel ve kimyasal özelliklerinin araştırılması ve infrared kurutma yöntemi ile kurutma parametrelerinin belirlenmesi : proje sonuç raporu /
by: Bozbıyık, Nesrin Kurtar 1971-
Published: (2013) -
Takviyeli güneş kollektörü ile pilot bazda bazı meyvelerin kurutulması üzerine araştırmalar /
by: Ateş, Nevzat.
Published: (1990)