Ultrases teknolojisinin gıdaların biyoaktif bileşenleri üzerine etkisi /
Saved in:
Main Author: | Yıldız, Gülçin. |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
İKSAD Publishing House,
2021.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Gıdaların kurutulmasında mikrodalga ve sıcak hava yöntemleri /
by: Yıldız, Gülçin.
Published: (2020) -
Kurutma işleminin meyve ve sebzelerin biyoaktif bileşenleri üzerine etkisi /
by: Bulut, Menekşe.
Published: (2021) -
Elma posası tozunun antioksidan aktivitesi ile fenolik bileşenlerinin belirlenerek unlu mamullerde kullanım olanaklarının araştırılması : proje sonuç raporu /
by: Erdoğan, S. Seçil. 1970-
Published: (2010) -
Can bioactive peptides of Lagocephalus sceleratus be evaluated in the functional food industry? /
by: Çavaş, Levent
Published: (2020) -
Toros sediri (cedrus libani A.Richard) odununun kimyasal bileşenleri = Chemical components of lebanon cedar (cedrus libani A.Richard) wood
by: Önal, Sema.
Published: (1989)