Değişik İşleme Şekillerinin Konserve ve Dondurulmuş Domatesin Kalitesine Etkileri ve Depolama Süresince Oluşan Değişimlerin Araştırılması
Saved in:
Main Author: | Ergun, Canan. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları
1993
|
Similar Items
-
Değişik işleme şekillerinin konserve ve dondurulmuş dometesin kalitesine etkileri ve depolama süresince oluşan değişimlerin araştırılması-1(shasta-rio füego) \
by: Ergun, Canan.
Published: (1994) -
Değişik işleme şekillerinin konserve ve dondurulmuş domatesin kalitesine etkileri ve depolama süresince oluşan değişimlerin araştırılması-1 (Rio Grande - H-2274) sonuç raporu /
by: Ergun, Canan.
Published: (1993) -
Değişik işleme çeşitlerinin konserve ve dondurulmuş domatesin kalitesine etkileri ve depolama süresince oluşan değişimlerin araştırılması-II (Shasta-Rio Füego) sonuç raporu /
by: Ergun, Canan.
Published: (1994) -
Değişik işleme çeşitlerinin konserve ve dondurulmuş domatesin kalitesine etkileri ve depolama süresince oluşan değişimlerin araştırılması-II (Shasta-Rio Füego) sonuç raporu /
by: Ergun, Canan.
Published: (1994) -
Dondurulmuş kerevitlerde işleme yöntemi ve depolama süresinin kaliteye etkilerinin araştırması /
by: Şahin, Abdullah.
Published: (1988)