Ankara şaraplarında asit durumu ve malolaktik fermantasyon yapan bakteriler üzerinde araştırmalar /
Saved in:
Main Author: | Fidan, Işıl. 1938- |
---|---|
Format: | Tez |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi,
1970.
|
Series: |
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayınları ;
384. bilimsel araştırma ve incelemeler:234. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Fermantasyon teknolojisi analiz metodları /
by: Yazıcıoğlu, Turgut.
Published: (1962) -
Kolalı içeceklerin kafein, fosforik asit ve diğer bileşim unsurlarının miktarlarının tesbiti /
Published: (1984) -
Sirke teknolojisi ve teknikte laktik asit fermentasyonları /
by: Türker, İsmet.
Published: (1963) -
Fermantasyon Teknolojisi Kürsüsü şaraplık üzüm deneme bağındaki yerli ve yabancı üzüm çeşitlerinin Ankara ekolojik koşullarına uygunluğu ve şaraplık vasıfları üzerinde araştırmalar /
by: Fidan, Işıl.
Published: (1975) -
Seyreltik hcl asit deposu /
Published: (2000)