Sütün miktar ve bileşimi üzerinde etkisi olan faktörler.
Saved in:
Main Author: | Adam, Rauf Cemil. |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
1955.
|
Series: |
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları: 81 Yardımcı Ders Kitabı: 32
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Sütün yapısı ve özellikleri /
by: Metin, Mustafa. 1940-
Published: (2012) -
Erimiş yemeklik yağların bilhassa Güneydoğu illerimizdeki teknik ve ekonomik durumlarile vasıfları üzerinde araştırmalar \
by: Adam, Rauf Cemil.
Published: (1955) -
Süt ve mamülleri analiz yöntemleri : (duygusal, fiziksel ve kimyasal analizler) /
by: Metin, Mustafa. 1940-
Published: (2012) -
Doğanın en mükemmel gıdası süt - Yenidoğana en güzel hediye.
Published: (2005) -
Süt karma yemlerindeki korunmuş protein miktarlarının süt verimi ve sütün protein düzeyine etkileri üzerine bir araştırma /
by: Tamer, Ömer Sinan. 1957-
Published: (1998)