Midye etinin kutu konservesi ve dondurularak muhafazası üzerine araştırmalar /
Saved in:
Format: | Kitap |
---|---|
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y) :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü Çanakkale Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1986.
|
Similar Items
-
Sardalya balığının soğukta ve dondurularak muhafazasından sonra elde edilen kutu konservelerinin kalite nitelikleri üzerine araştırmalar /
by: Erüstün, Gençay.
Published: (1986) -
Rhizobium bakterilerin liyofilizasyon (dondurularak kurutma) yöntemiyle muhafazası /
by: Karuç, Kemal.
Published: (1992) -
Rhizobium Bakterilerinin Liyofilizasyon (Dondurularak Kurutma) Yöntemiyle Muhafazası /
by: Karuç, Kemal.
Published: (1992) -
Rhızobıum Bakterilerinin Liyofilizasyon (Dondurularak Kurutma) Yöntemiyle Muhafazası
by: Karuç, Kemal.
Published: (1992) -
Suda meyve konservesi yapımı üzerinde araştırmalar \
Published: (1990)