Antepfıstıklarında farklı tuzlama ve kavurma işlemlerinin kalite ve raf ömrü üzerine etkileri (sonuç raporu) /
Saved in:
| Other Authors: | Yaman, Abdullah 1966-, Köroğlu, Mehmet 1964-, Göğüş, Fahrettin, Karadağ, Serpil, Tahtacı, Sibel Aktuğ 1971- |
|---|---|
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Gaziantep :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Antepfıstığı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
2003.
|
| Series: |
Antepfıstığı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ;
yayın no:21. |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Soğan depolaması ve depo sistemleri /
by: Kaynaş, Kenan.
Published: (1988) -
Silolarımız /
by: Pekin, İ. Fuad.
Published: (1938) -
Yerfıstığında aflatoksin probleminin çözümünde römorklu kurutma sisteminin uygulanabilirliğinin araştırılması projesi /
Published: (2015) - Türkiye'de bitki pasaportu : paydaşlara yönelik bilgilendirme.
- Bitki pasaportu sistemi.
