Bezelyelerin sun'i olarak kurutulmasında ön haşlanmanın kurutulmuş bezelye kalitesine etkisi /
Saved in:
Main Author: | Çalışkan, Salih. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Bursa Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1985.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Güneşte meyve-sebze kurutma sisteminin geliştirilmesi /
by: Çalışkan, Salih.
Published: (1985) -
Çanakkale konserve fabrikalarında imal edilen bezelye konservelerinde görülen dolgu suyu bulanıklığı ve dip tortusu üzerinde araştırmalar /
by: Erüstün, Gençay. 1940-
Published: (1978) -
Bezelye üreticilerine tavsiyeler /
Published: (1969) -
Bazı kurutulmuş sebzelerin mikrobiyolojik özelliklerine etkili olan faktörlerin araştırılması /
by: Şentürk, Altan. 1950-
Published: (1994) -
Bezelye yetiştiriciliği /
Published: (2012)