Çanakkale ilinde, balık işleyen fabrikalarda sardalya konserve yapımında uygulanan teknoloji ürünün kalite değerlerinin saptanması üzerine araştırmalar.
Saved in:
Main Author: | Erüstün, Gençay. |
---|---|
Corporate Author: | Çanakkale Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y) :
Çanakkale Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ,
1984.
|
Similar Items
-
Sardalya tuzlamada olgunluk sürecinde oluşan fiziksel ve kimyasal değişimler üzerinde araştırmalar.
by: Erüstün, Gençay.
Published: (1980) -
Çanakkale konserve fabrikalarında imal edilen bezelye konservelerinde görülen dolgu suyu bulanıklılığı ve dip tortusu nedenleri üzerine araştırmalar.
by: Erüstün, Gençay.
Published: (1977) -
Sardalya balığının soğukta ve dondurularak muhafazasından sonra elde edilen kutu konservelerinin kalite nitelikleri üzerine araştırmalar /
by: Erüstün, Gençay.
Published: (1986) -
Çanakkale konserve fabrikalarında imal edilen bezelye konservelerinde görülen dolgu suyu bulanıklığı ve dip tortusu üzerinde araştırmalar /
by: Erüstün, Gençay. 1940-
Published: (1978) -
Toprak işleyen turplar
Published: (2014)