Una katılacak bazı maddelerin ekmek kalitesine etkileri /
Saved in:
Main Author: | Şeker, Bülent. |
---|---|
Other Authors: | Erol, Nurhan |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İstanbul :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırma Genel Müdürlüğü, Marmara-Trakya Bölge Zirai Araştırma Enstitüsü,
1978.
|
Series: |
Marmara-Trakya Bölge Zirai Araştırma Enstitüsü ;
proje kod no:V.080.5.341. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
İzmir ili değirmenlerinden elde edilen unların bazı niteliklerinin tesbiti üzerine çalışmalar /
by: Ünal, Renan.
Published: (1989) -
Ekmek /
Published: (2016) -
Ekmeklik hububat, un ve ekmek /
by: Gerngross, Otto
Published: (1935) -
Yüksek öğütme dereceli undan yapılan tekekmeğin tağdiye ve bilhassa Türkiyede halkın anti beriberi B1 vitamin ihtiyacını temin bakımından ehemmiyeti /
by: Gerngross, Otto. 1882-1966
Published: (1941) -
Ankara'da buğday - un - ekmek işleri.
Published: (1938)