Sebze konserveleri : turşu ve salamuracılık /
Saved in:
Main Author: | Kılınç, Ahmet. |
---|---|
Other Authors: | Tan, Enver |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Yayın Dairesi Başkanlığı,
2003.
|
Series: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayın Dairesi Başkanlığı çiftçi üretici serisi eğitim yayınları ;
no:2003/2. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Meyve konserveleri : reçel ve marmelatlar /
by: Kılınç, Ahmet.
Published: (2003) -
Pratik konservecilik /
by: Okan, O. İhsan.
Published: (1948) -
Cam ambalajda ev konserveciliği ve yöre ürününü değerlendirme /
Published: (1999) -
Meyve ve sebzelerin muhafaza yöntemleri /
Published: (2012) -
Bazı sebze çeşitlerinin derin dondurmaya elverişliliği üzerine araştırmalar /
by: Çevik, İbrahim.
Published: (1989)