Tüketicilerin işlenmiş gıda ürünlerinde kalite tercihleri, sağlık riskine karşı tutumları ve besin bileşimi konusunda bilgi düzeyleri (Adana örneği) /
Saved in:
Main Author: | Dölekoğlu, Celile Özçiçek. 1971- |
---|---|
Format: | Tez |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Ekonomi Araştırma Enstitüsü,
2003.
|
Series: |
Tarımsal Ekonomi Araştırma Enstitüsü ;
yayın no:105. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Antalya Turunçgiller Araştırma İstasyonu, Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü ve Türkiye konserve fabrikalarında değerlendirilen ürünlerin kalite kontrolü /
Published: (1984) -
Bazı antepfıstığı meyvelerinde vitamin E, omega-3 yağ asitleri ve fitosterol kapsamlarının belirlenmesi : proje no: TAGEM/GY/0311/06/089 /
Published: (2007) -
Ana besin maddelerinden şeker ve tarihi /
by: Geerdes, Thomas. -
Palamut balığının (sarda sarda) kimyasal terkibi üzerinde araştırmalar.
by: Tolgay, Zeki.
Published: (1965) -
Ankarada üretilen ballarla Ankara piyasasında satılan balların fiziki kimyevi ve biyolojik özellikleri üzerinde araştırmalar /
by: Balcı, Fuat.
Published: (1978)