Çanakkale İlinde bazı mandıralarda üretilen farklı sıcaklık derecelerinde olgunlaştırılan beyaz peynirlerin özellikleri üzerine araştırmalar /
Saved in:
| Main Author: | İdikut, Halise. |
|---|---|
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
(y.y) :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Çanakkale İl Müdürlüğü, Çanakkale İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü,
1989.
|
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Ankarada üretilen ballarla Ankara piyasasında satılan balların fiziki kimyevi ve biyolojik özellikleri üzerinde araştırmalar /
by: Balcı, Fuat.
Published: (1978) -
Peynir suyu tozunun yoğurt yapımında kullanılması üzerine araştırmalar /
Published: (1987) -
İzmir ilindeki siyah zeytin salamurahanelerinin durumu ve üretilen sofralık siyah zeytinlerin kalite özelliklerinin belirlenmesi /
by: Edin, Sema.
Published: (1989) -
Beyaz sinek ve mücadelesi.
Published: (1982) -
Türkiye'de beyaz et üretiminin tarihçesi /
by: Şengör, Erol.
Published: (2015)
