Çanakkale İlinde bazı mandıralarda üretilen farklı sıcaklık derecelerinde olgunlaştırılan beyaz peynirlerin özellikleri üzerine araştırmalar /
Saved in:
Main Author: | İdikut, Halise. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y) :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Çanakkale İl Müdürlüğü, Çanakkale İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü,
1989.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Kalite etkeni olarak polifenollerin Orta Anadolu beyaz şaraplarındaki durumu üzerinde araştırmalar V-089-2-170.
by: Güven, Selma. 1942-
Published: (1978) -
Ankarada üretilen ballarla Ankara piyasasında satılan balların fiziki kimyevi ve biyolojik özellikleri üzerinde araştırmalar /
by: Balcı, Fuat.
Published: (1978) -
Antalya Turunçgiller Araştırma İstasyonu, Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü ve Türkiye konserve fabrikalarında değerlendirilen ürünlerin kalite kontrolü /
Published: (1984) -
İzmir ilindeki siyah zeytin salamurahanelerinin durumu ve üretilen sofralık siyah zeytinlerin kalite özelliklerinin belirlenmesi /
by: Edin, Sema.
Published: (1989) -
Peynir suyu tozunun yoğurt yapımında kullanılması üzerine araştırmalar /
Published: (1987)