Değişik kalitedeki etlerden yapılan sucuklarda hidroksiprolin niceliğinden gidilerek bağ doku sınırlarının bulunması /
Saved in:
| Main Author: | Ural, Sırrıye |
|---|---|
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
[y.y.] :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, İzmir İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü,
1989.
|
| Series: |
İzmir İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü ;
yayın no:39. |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Palamut balığının (sarda sarda) kimyasal terkibi üzerinde araştırmalar.
by: Tolgay, Zeki.
Published: (1965) -
Zeytinyağlarının bileşim özellikleri /
Published: (1985) -
Ana besin maddelerinden şeker ve tarihi /
by: Geerdes, Thomas. -
Bazı antepfıstığı meyvelerinde vitamin E, omega-3 yağ asitleri ve fitosterol kapsamlarının belirlenmesi : proje no: TAGEM/GY/0311/06/089 /
Published: (2007) -
Ankarada üretilen ballarla Ankara piyasasında satılan balların fiziki kimyevi ve biyolojik özellikleri üzerinde araştırmalar /
by: Balcı, Fuat.
Published: (1978)
