Değişik kalitedeki etlerden yapılan sucuklarda hidroksiprolin niceliğinden gidilerek bağ doku sınırlarının bulunması /
Saved in:
Main Author: | Ural, Sırrıye |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
[y.y.] :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, İzmir İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü,
1989.
|
Series: |
İzmir İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü ;
yayın no:39. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Antalya Turunçgiller Araştırma İstasyonu, Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü ve Türkiye konserve fabrikalarında değerlendirilen ürünlerin kalite kontrolü /
Published: (1984) -
Ankara mağazalarında tedarik edilmiş sucuk numunelerinin terkipleri ve bunlar hakkında hüküm.
by: Onuk, Selahattin.
Published: (1940) -
Bazı antepfıstığı meyvelerinde vitamin E, omega-3 yağ asitleri ve fitosterol kapsamlarının belirlenmesi : proje no: TAGEM/GY/0311/06/089 /
Published: (2007) -
Ana besin maddelerinden şeker ve tarihi /
by: Geerdes, Thomas. -
Palamut balığının (sarda sarda) kimyasal terkibi üzerinde araştırmalar.
by: Tolgay, Zeki.
Published: (1965)