Yaban mersini ve kurt üzümü ekstraktları ilaveli kitosan ile kaplanmış gökkuşağı alabalık filetolarının raf ömrü ve yağ asidi kompozisyonun incelenmesi.
Saved in:
Other Authors: | Çelik, Burcu, (Proje Yürütücüsü.), Çoban, Özlem Emir, (Proje Yürütücüsü.), İnanlı, Gürel, Ayşe, (Proje Yürütücüsü.), Uğur, Yılmaz (Proje Yürütücüsü.), Yüce, Songül, (Proje Yürütücüsü.) |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Elazığ :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Elazığ Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü.
|
Series: |
TAGEM\HSGY AD\16\A05\P05\116.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Derim Sonrası Çeşitli Uygulamaların Muz Muhafazası ve Raf Ömrü Kalitesi Üzerine Etkisi
by: Canan, İhsan.
Published: (2006) -
Yaban mersini (likapa) yetiştiriciliği.
by: Çelik, Hüseyin.
Published: (2005) -
Bazı Hasat Sonrası Uygulamaların Anamur Muzunun Raf Ömrü Süresince Enzimatik ve Pomolojik Özelliklerine Etkisi
by: Karaşahin, Zafer.
Published: (2013) -
Antepfıstıklarında farklı tuzlama ve kavurma işlemlerinin kalite ve raf ömrü üzerine etkileri (sonuç raporu) /
Published: (2003) -
Peynir altı suyu protein izolatlı nanokompozit film ile kaplanmış balığın kalite kriterlerinin ve raf ömrünün belirlenmesi : proje sonuç raporu /
by: Erbay, Esen Alp. 1983-
Published: (2015)