Tuzlusu balıklarının koruyucu madde ilavesiyle hazırlanan buzlarda saklanması üzerine araştırma. sorumlu: Esat Moravalı.
Saved in:
Main Author: | Moravalı, Esat. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa :
Tarım Orman ve Köyişleri Baknalığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Bursa Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1985.
|
Series: |
Bursa Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü yayınları ;
genel yayın no:120. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Tuzlusu balıklarının koruyucu madde ilavesiyle hazırlanan buzlarda saklanması üzerinde araştırma.
by: Moravalı, Esat.
Published: (1985) -
Tuzlusu Balıklarının Koruyucu Madde İlavesiyle Hazırlanan Buzlarda Saklanması Üzerine Araştırma
Published: (1985) -
Su ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması : tarım ve balıkçılık ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanmasının yeniden yapılandırılması ve AB standartlarına ulaştırılmasına yönelik yatırımlar.
Published: (2011) -
Sardalya balığının soğukta ve dondurularak muhafazasından sonra elde edilen kutu konservelerinin kalite nitelikleri üzerine araştırmalar /
by: Erüstün, Gençay.
Published: (1986) -
Türk sularından Avrupa pazarlarına Türk kereviti : Türkiye ve Avrupa Birliği Sivil Toplum Diyaloğu II Tarım ve Balıkçılık Hibe Programı, Türkiye'de Kerevit Üretim ve Pazarlamasının Geliştirilmesi Projesi (TR0703.01-02/366) :
Published: (2012)