Peynir suyu tozunun yoğurt yapımında kullanılması üzerine araştırmalar /
Saved in:
Other Authors: | Sezgin, Emel (haz.), Büyükkılıç, Nurgül (haz.), Ertaylan, İnci (haz.), Gündem, Sema (haz.), Göktürk, Sevgi (haz.) |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Ankara İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü,
1987.
|
Series: |
Ankara İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü ;
yayın no:2. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Elma posası tozunun antioksidan aktivitesi ile fenolik bileşenlerinin belirlenerek unlu mamullerde kullanım olanaklarının araştırılması : proje sonuç raporu /
by: Erdoğan, S. Seçil. 1970-
Published: (2010) -
Türkiye süt tozu endüstrisinin bugünkü durumu ile yerli süt tozlarının fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerinde incelemeler /
by: Kaptan, Nesrin. 1933-
Published: (1968) -
Süt ve süt ürünleri 2011/2012 : durum ve tahmin /
Published: (2011) -
Süt ve süt ürünleri : durum ve tahmin 2015 /
Published: (2015) -
Süt ve süt ürünleri : durum ve tahmin 2014 /
Published: (2014)