Bursa içindeki turşu imalathanelerinin durumu ve üretilen turşuların kalite özelliklerinin saptanması /
Saved in:
Main Author: | Tan, İrem. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Bursa Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1989.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Turşular ve salçalar.
by: Tunaman, Necla.
Published: (1975) -
Pratik ev konserveciliği - Sebze, meyve, turşu, et ve bazı gıdaların dayanıklı hale getirilmesi.
by: Sağ, Bahattin. -
Meyve-sebze işleme kitabı : konserve /
by: Tekeli, Sait Tahsin.
Published: (1943) -
Çeşitli turşular ve yapılışları.
by: Kuyrukçu, Hami.
Published: (1968) -
Fermente ürünler sektörü analiz raporu : IPARD III programının hazırlanmasında sektörel analizler projesi.
Published: (2021)