Kurutma işleminin meyve ve sebzelerin biyoaktif bileşenleri üzerine etkisi /
Saved in:
Main Author: | Bulut, Menekşe. |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
İksad Publishing House,
2021.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Ultrases teknolojisinin gıdaların biyoaktif bileşenleri üzerine etkisi /
by: Yıldız, Gülçin.
Published: (2021) -
Güneşte meyve-sebze kurutma sisteminin geliştirilmesi /
by: Çalışkan, Salih.
Published: (1985) -
Kurutma ve drenaj /
by: Alagöz, Halis
Published: (1967) -
Meyve kurutma usul ve apareyleri /
by: Elgin, İsmet.
Published: (1950) -
İzmir ve çevresinde üretilen bazı balların orijinlerine bağlı olarak bileşimleri ve çeşitli özellikleri üzerinde araştırmalar /
by: Temiz, A. İnci.
Published: (1983)