Bazı kurutulmuş sebzelerin mikrobiyolojik özelliklerine etkili olan faktörlerin araştırılması /
Saved in:
Main Author: | Şentürk, Altan. 1950- |
---|---|
Corporate Author: | İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Çanakkale :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü,
1994.
|
Series: |
Çanakkale İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü ;
genel yayın no:18. özel yayın no:30. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Bazı kurutulmuş sebzelerin kalite değerleri üzerinde araştırmalar /
by: Erhan, Metin.
Published: (1984) -
Bezelyelerin sun'i olarak kurutulmasında ön haşlanmanın kurutulmuş bezelye kalitesine etkisi /
by: Çalışkan, Salih.
Published: (1985) -
Bazı değerlendirilmiş kabuklu su ürünlerinin mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkili olan faktörlerin araştırılması.
by: Şentürk, Altan.
Published: (1994) -
Koyulaştırılmış ve kurutulmuş süt ürünleri teknolojisi.
by: Yetişmeyen, Atilla.
Published: (2002) -
Isparta ili freeze dry yöntemi ile kurutulmuş elma tesisi :
Published: (2020)