Bazı kurutulmuş sebzelerin mikrobiyolojik özelliklerine etkili olan faktörlerin araştırılması.
Saved in:
Main Author: | Şentürk, Altan. |
---|---|
Corporate Author: | İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Çanakkale :
İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü ,
1994.
|
Series: |
İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü Özel Yayın No:
30 |
Similar Items
-
Bazı değerlendirilmiş kabuklu su ürünlerinin mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkili olan faktörlerin araştırılması.
by: Şentürk, Altan.
Published: (1994) -
Bazı kurutulmuş sebzelerin kalite değerleri üzerinde araştırmalar /
Published: (1984) -
Konserve Sebzelerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu
by: Şenkal, Tülay.
Published: (1976) -
Tarımsal üretimde etkili olan faktörlerin analitik yaklaşımla incelenmesi : Buğday örneği
Published: (2011) -
Polatlı ilçesinde üreticilerin tarım sigortası yaptırmaya karar verme sürecinde etkili olan faktörlerin analizi /
by: Yavuz, Gonca Gül.
Published: (2011)