Bazı kurutulmuş sebzelerin kalite değerleri üzerinde araştırmalar /
Saved in:
Main Author: | Erhan, Metin. |
---|---|
Other Authors: | Şentürk, Altan |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
[Çanakkale] :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Çanakkale Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1984.
|
Series: |
Çanakkale Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ;
genel yayın no:145. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Bazı kurutulmuş sebzelerin mikrobiyolojik özelliklerine etkili olan faktörlerin araştırılması /
by: Şentürk, Altan. 1950-
Published: (1994) -
Kuru ve kurutulmuş sebze ve meyvelerimizin dış pazarlaması ve geliştirilmesi /
by: Kılkış, Yıldırım.
Published: (1969) -
Kuru ve kurutulmuş sebze ve meyvaların pazarlanması /
by: Bedestenci, Kemal.
Published: (1969) -
Meyve suları ve nektarlarda kalite özelliklerinin tesbiti üzerine araştırmalar /
by: Özkök, Zerrin.
Published: (1987) -
Palamut balığının (sarda sarda) kimyasal terkibi üzerinde araştırmalar.
by: Tolgay, Zeki.
Published: (1965)